Melomaan

UIMAHALLIVUORO

Vuorot Pieksämäen uimahallilla lauantaisin klo 7.30 - 10.00 alkavat 6.10.2018. Mahdollisuus ohjattuun melonnan harjoitteluun ja kanoottipoolon pelaamiseen. Tarkemmat tiedot Heikki Holopainen, p. 040 556 0798.

YLEISÖMELONTA

torstaisin klo 18 - 20 Pieksäjärven rannassa vesiurheiluseurojen varastolla ovat tältä kesältä päättyneet ja jatkuvat kesällä 2019.

Kesän melomaan esite

KOSKIMELONTA

- Koskimelonnasta kiinnostuneet: yhteys Heikki Holopainen p. 040 556 0798.

Melontareitit

Naarajoen melontareitti, Virtasalmen Majavareitti, Suihkolanjoki ja keväisin Haapajoki ovat kaikki perhemelontaan soveltuvia melontareittejä Pieksämäen seudulla. Melontaa ja kanoottipooloa voi kokeilla myös Pieksänjärvellä.

KALUSTON VUOKRAUS
  • Melamestari hoitaa kaluston vuokrauksen ja huollon ja järjestää tarvittaessa kuljetukset lähivesille. Melamestarin työkausi alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa.
  • Kalustovaraukset, melamestarin puhelin 040 503 8324. Lisätietoja vuokraustoiminnasta

Pieksamaki's Canoeing Association, summer 2018

Public canoeing is on Thursdays